Kategori produk

Produk pangsaéna ku Baoji hanz, pilihan utama anjeun.
Naha Pilih Us

Leuwih 11years pangalaman dina produksi jeung pamasaran rupa extracts tutuwuhan.

Kalayan dasar penanaman GAP sorangan, ngontrol kualitas bahan baku tina sumberna.

Dasar penanaman knotweed parantos lulus sertifikasi produk indikasi geografis ku Kementrian Pertanian.

Sertipikat bisnis ékspor lengkep KosherFDA, ISO9001PAHS Gratis, HALAL, NON-GMO, SC.

Bisa ngahasilkeun leuwih ti 800 ton extracts tutuwuhan per taun, sarta boga inspeksi profésional sarta departemén nguji sorangan.

Produk diékspor ka Amérika Serikat, India, Kanada, Jepang sareng langkung ti 30 nagara.